Hvem vinner All Valley i sesong 4 av Cobra Kai? Finalen forklart!

Hvilken Film Å Se?

Cobra Kai-fans lurer på hvem som vinner All Valley Karate-turneringen i sesong 4 av Netflix-serien. Cobra Kai vinner teknisk sett All Valley i sesong 4, men seieren er omstridt.

kobra kai , en Netflix-reimagining av Robert Mark Kamen 's Karate barnet film, har blitt et av nettstedets mest populære programmer, og sesong 4 har nylig kommet.

Vi vil kunngjøre hvem som gikk seirende ut av All Valley Karate-turneringen i seriens fjerde kapittel snart.

Cobra Kai, utviklet av Josh Heald , Jon Hurwitz , og Hayden Schlossberg , ser Daniel LaRusso ( Ralph Macchio ) og Johnny Lawrence ( William Zabka ) gå tilbake til dojoen flere tiår etter kampen deres i All Valley Karate Tournament i 1984, samt introduksjonen av ferske karakterer.

Tidligere har vi diskutert Sesong 5 , Mary Mousers kjæreste , og Miguel blir feit .

>Cobra Kai sesong 4: Hva er All Valley Karate-turneringen?

All Valley Karate Tournament er et årlig arrangement som arrangeres i San Fernando Valley i California. Hver dojo i dalen sender sin beste elev til kamp om mesterskapet, og kampene blir vurdert av en komité av karateeksperter.

Turneringen begynte i 1968, og Cobra Kai Dojo konkurrerte først på 1970-tallet, og vant til slutt fire ganger. Den legendariske dojoen ble imidlertid lagt ned i 1985 etter at Barnes, Silver og Kreese drev uetisk oppførsel.

>Hvem vinner All Valley i sesong 4 av Cobra Kai?

Fra et teknisk synspunkt, kobra kai slo til All Valley Karate-turnering i løpet av sesong 4, men det er et problem – tål oss mens vi forklarer.

Terry Silver ble oppdaget å ha lurt og betalt seg gjennom konkurransen for å sikre Cobra Kais seier i sesong 4-finalen.

Seerne blir varslet om at Silver hyret inn turneringsdommeren for å påvirke konkurransen til fordel for Cobra Kai. Silver planla til slutt å implisere Kreese for Stingrays overlagte drap som en del av ambisjonen hans om å bli Cobra Kais sensei.

Silver ser ut til å være sesong 5-nemesisen, og en tilbakevendende figur for å hjelpe ham med å kjøre dojoen ble også antydet.

Cobra Kai sesong 4 er for tiden streamer videre Netflix .